Ombouwkliko

Ombouwkliko is een Winkel voor tuinmeubilair gelegen aan Veldwijkweg 5B in Putten.

Meer informatie over Ombouwkliko in Putten

Iedereen met kliko's in de tuin kent het gevoel dat het er niet mooi uitziet. Met een Ombouwkliko investeer je in een mooie ombouw die je tuin mooi zal maken. Deze ombouwkliko's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die weinig onderhoud nodig hebben en lang meegaan. Het bedrijf hecht veel waarde aan een goede klantrelatie en biedt eerlijke prijzen. Ze hebben ombouwkliko's voor 2, 3 of 1 kliko's of containers, gemaakt van verschillende materialen zoals aluminium, beton, metaal en RVS. De ombouwkliko's zijn ontworpen om jarenlang buiten te staan en hebben een mooi design. Klanten zijn erg tevreden met de ombouwkliko's en delen hun positieve ervaringen. De tekst gaat ook in op de voordelen van ombouwkliko's ten opzichte van gewone kliko's, zoals het voorkomen van beschadigingen en vieze geurtjes. In Nederland hebben we verschillende maten kliko's, maar de meest voorkomende is de 240 liter kliko.

Wil je weten wat Ombouwkliko verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ombouwkliko of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ombouwkliko? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ombouwkliko het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Ombouwkliko reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ombouwkliko

Bezoekers bekeken ook