Pallas Consultancy BV

Pallas Consultancy BV is een IT-consultancy gelegen aan Poststraat 9D in Putten.

Meer informatie over Pallas Consultancy BV in Putten

HR2day Consultancy biedt tijdelijke operationele ondersteuning op het gebied van HR- en Payroll Services. Ze hebben consultants met achtergrond in HR- en Payroll die kunnen helpen. Daarnaast bieden ze ook Functioneel Beheer van HR2day aan. Voor hen is dit meer dan alleen het beheren van de applicatie of het oplossen van gebruikersvragen, het gaat ook om het trainen en overdragen van informatie aan de interne gebruiker. Verder bieden ze praktische en pragmatische HR2day trainingen aan, zodat gebruikers zelf het maximale uit de software kunnen halen en niet langer afhankelijk zijn van een specialist. HR2day is op zoek naar kandidaten voor de functie van HR2day Consultant, iemand met kennis van HR2day Software, interesse in bedrijfsprocessen en die authentiek is. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via telefoon of een bezoek aan het kantoor.

Wil je weten wat Pallas Consultancy BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pallas Consultancy BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pallas Consultancy BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pallas Consultancy BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Pallas Consultancy BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pallas Consultancy BV

Bezoekers bekeken ook