Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk

Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk is een Restaurant gelegen aan Berencamperweg 11 in Putten.

Meer informatie over Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk in Putten

In het pannenkoekenrestaurant De Wildenburg in Nijkerk ben je van harte welkom voor lunch en diner van woensdag tot en met zondag. Het restaurant bevindt zich in een landelijke omgeving, omringd door water, heide, bossen en polders. Je kunt genieten van heerlijke pannenkoeken, maar ook van andere smakelijke gerechten en bijzondere specials. Het restaurant werkt met biologische ingrediënten en staat bekend om de pure en natuurlijke smaken. Het restaurant heeft zowel binnen als buiten terrassen waar je kunt ontspannen en genieten van het uitzicht. Daarnaast is het restaurant rolstoelvriendelijk en zijn honden aangelijnd welkom. Het restaurant heeft ook een grote parkeerplaats met 2 plaatsen voor invaliden. Het is belangrijk om de openingstijden in de gaten te houden, maar het restaurant is gesloten op bepaalde feestdagen zoals Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Kerstavond. Volg de kanalen van het restaurant voor meer informatie.

Wil je weten wat Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk

Bezoekers bekeken ook