Paradijs

Paradijs is een Chinees restaurant gelegen aan Garderenseweg 25 in Putten.

Meer informatie over Paradijs in Putten

Wij zijn een klein familierestaurant dat gespecialiseerd is in Chinese specialiteiten. Bij ons kunt u zes dagen per week terecht voor Chinees eten, zowel om af te halen als om gezellig in het restaurant te dineren. Daarnaast bieden wij ook een cateringservice aan. Onze chef-kok heeft meer dan 40 jaar ervaring, niet alleen in Nederland, maar ook in China. Wij zijn momenteel op zoek naar nieuwe collega's voor zowel de keuken als de bediening en kassa. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een e-mail naar lingtjien@hotmail.com.

Wil je weten wat Paradijs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paradijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paradijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paradijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Paradijs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paradijs

Bezoekers bekeken ook