Pizzeria Verona

Pizzeria Verona is een Pizzeria gelegen aan Klaas Bosstraat 12 in Putten.

Meer informatie over Pizzeria Verona in Putten

Bij Restaurant Pizzeria Verona kunt u genieten van de heerlijke Italiaanse keuken. Op de menukaart vindt u traditioneel Italiaanse gerechten en speciaal geselecteerde wijnen. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om gerechten af te halen. Het restaurant heeft een karakteristiek uiterlijk en het personeel is gastvrij. De chef zorgt ervoor dat elk gerecht heerlijk is en dat de wijn perfect aansluit bij het eten. Het restaurant biedt ook groepsarrangementen aan en u kunt Italiaanse hapjes op bestelling krijgen. Reserveren kan alleen telefonisch en de openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 16:00 tot 23:00 uur. Het restaurant is gevestigd aan de Klaas Bosstraat 12 in Putten.

Wil je weten wat Pizzeria Verona verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Verona of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Verona? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Verona het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Pizzeria Verona reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Verona

Bezoekers bekeken ook