Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is een Hotel gelegen aan Strandboulevard 3 in Putten.

Meer informatie over Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer in Putten

De website van Postillion Hotels Nederland maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van de website en voor analytische doeleinden. Wanneer je op "Ja, ik ga akkoord" klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is een ideale locatie om zowel te werken als te ontspannen. Het hotel ligt aan het Veluwemeer, waar je kunt varen, zwemmen en ontspannen. De kamers van het hotel zijn recentelijk gemoderniseerd en bieden een prachtig uitzicht. Het hotel heeft een terras en restaurant met uitzicht, wat ideaal is voor speciale gelegenheden. Daarnaast is het hotel geschikt voor trainingen en vergaderingen, waarbij je na afloop kunt genieten van sportieve activiteiten zoals suppen of mountainbiken. Het hotel is ook een ideale trouwlocatie, met een steiger waarop je kunt trouwen en een grote zaal met uitzicht op het water voor als het weer tegenzit. Daarnaast is het hotel geschikt voor conferenties en evenementen, met een grote zaal waar 410 deelnemers in passen. De locatie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ook zijn er positieve reviews over het hotel te vinden.

Wil je weten wat Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Bezoekers bekeken ook