Prachtighaar

Prachtighaar is een Ontharingsservice gelegen aan Gervenseweg 23 in Putten.

Meer informatie over Prachtighaar in Putten

Bij Kapsalon Prachtig Haar in het mooie buiten gebied van Putten kun je terecht voor persoonlijke haarverzorging met hoogwaardige natuurlijke producten. De salon biedt een rustige en landelijke omgeving waar je kunt genieten van persoonlijke aandacht en advies over je haar kleur, model en verzorging. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor haarwortel- en hoofdhuidonderzoek met behulp van een cappiloscoop/trychoscoop. Voor dit onderzoek worden producten van Rene Furterer en/of Mediceuticals gebruikt, die verlichting kunnen bieden bij haaruitval, jeuk, schilfers, dun of futloos haar en vet haar. Kapsalon Prachtig Haar werkt met merken die vrij zijn van stoffen zoals siliconen, sulfaten en alcohol.

Wil je weten wat Prachtighaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prachtighaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prachtighaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prachtighaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Prachtighaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prachtighaar

Bezoekers bekeken ook