Puttens Historisch Genootschap

Puttens Historisch Genootschap is een Museum gelegen aan Garderenseweg 97 in Putten.

Meer informatie over Puttens Historisch Genootschap in Putten

Het Puttens Historisch Genootschap (PHG) is een stichting die als koepel fungeert voor historische activiteiten in en rondom Putten. Het PHG heeft als doel om de kennis over de geschiedenis van Putten te vergroten, behouden en uit te dragen, evenals het behoud van het karakter van Putten. Om deze doelstellingen te bereiken, heeft het PHG werkgroepen opgericht en twee musea geopend. Deze musea zijn Historisch Museum "De Tien Malen" op Landgoed Schovenhorst en Museumboerderij De Mariahoeve. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vrijwilligers, die betrokken zijn bij het beheer en promoten van de musea, het organiseren van evenementen en het uitvoeren van verschillende projecten. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom en kunnen zich aanmelden via de websites. Daarnaast heeft het PHG een boekenmarkt waar boeken een tweede leven krijgen en de opbrengst ten goede komt aan de beide musea. De boekenmarkt is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag. Het PHG is een ANBI-stichting en voor meer informatie kunnen de ANBI-gegevens worden geraadpleegd.

Wil je weten wat Puttens Historisch Genootschap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Puttens Historisch Genootschap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Puttens Historisch Genootschap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Puttens Historisch Genootschap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Puttens Historisch Genootschap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Puttens Historisch Genootschap

Bezoekers bekeken ook