R2 Bedrijfs- en Promokleding

R2 Bedrijfs- en Promokleding is een Winkel voor werkkleding gelegen aan Roosendaalseweg 162-B in Putten.

Meer informatie over R2 Bedrijfs- en Promokleding in Putten

Bij R2 kunt u terecht voor uw bedrijfskleding. Richard van de Langemheen en zijn team staan klaar om u en uw medewerkers te helpen. Ze hebben een bus met de nieuwste collectie bedrijfskleding en een 06-nummer waarmee u contact kunt opnemen. Ze denken actief en kritisch met u mee om de beste keuze te maken. Daarnaast bieden ze zes pluspunten, waaronder een vertrouwd gezicht als contactpersoon, een meetservice op locatie om de juiste maten op te nemen, een mooie collectie bedrijfskleding van toonaangevende merken, goede ideeën en een rijdende showroom. Ze hechten waarde aan zakendoen op basis van vertrouwen en gemaakte afspraken. Daarnaast bieden ze een Kleding Management Systeem waarmee werknemers online hun werkkleding kunnen bestellen en de werkgever het beschikbare budget kan bepalen. Ze hebben een veelzijdige collectie met mooie merken en maken het passen en meten gemakkelijk door langs te komen met hun bus. U kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat R2 Bedrijfs- en Promokleding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van R2 Bedrijfs- en Promokleding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij R2 Bedrijfs- en Promokleding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R2 Bedrijfs- en Promokleding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar R2 Bedrijfs- en Promokleding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. R2 Bedrijfs- en Promokleding

Bezoekers bekeken ook