Restaurant De Waag

Restaurant De Waag is een Restaurant gelegen aan Garderenseweg 2A in Putten.

Meer informatie over Restaurant De Waag in Putten

Restaurant De Waag is weer geopend en biedt een herfstmenu en gerechten van de ge'Waag'de kaart aan. Reserveren kan telefonisch van dinsdag tot en met zaterdag tussen 11.00 uur en 22.00 uur. Daarnaast is het ook mogelijk om te reserveren voor het overdekte verwarmde dinerterras. Voor thuis genieten heeft het restaurant een kaart samengesteld met verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Deze gerechten worden vers bereid, zodat je er thuis gelijk van kunt genieten. Bij afhaalgerechten met een icoon ontvang je korting op de gerechten, variërend van €0,50 tot €1,50. Deze gerechten kunnen besteld worden op donderdag tot en met zaterdag vanaf 14.00 uur en opgehaald worden vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur.

Wil je weten wat Restaurant De Waag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Waag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Waag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Waag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Restaurant De Waag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Waag

Bezoekers bekeken ook