Restaurant Fat Alice

Restaurant Fat Alice is een Steakhouse gelegen aan Dorpsstraat 47 in Putten.

Meer informatie over Restaurant Fat Alice in Putten

Fat Alice is een restaurant in Putten dat al bijna 30 jaar bestaat. Het restaurant is vernoemd naar een vrolijke vrouw uit New Orleans, genaamd Fat Alice, die is opgegroeid met de cajun kooktraditie. Het restaurant serveert heerlijke gerechten met verse kruiden, zorgvuldig geselecteerd vlees en verse vis, geserveerd met maïskolven, rijst of pasta. Voor een gezellig plekje in het restaurant wordt aangeraden om van tevoren te reserveren, dit kan online of telefonisch. Fat Alice staat bekend om de beste steaks en ribs in de stad en het team verwelkomt graag gasten in hun sfeervolle restaurant.

Wil je weten wat Restaurant Fat Alice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Fat Alice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Fat Alice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Fat Alice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Restaurant Fat Alice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Fat Alice

Bezoekers bekeken ook