Restaurant Steakhouse T-rex

Restaurant Steakhouse T-rex is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 94 in Putten.

Meer informatie over Restaurant Steakhouse T-rex in Putten

Restaurant T-Rex in Putten is al 24 jaar een bekend begrip. Het restaurant biedt naast barbecuegerechten ook steaks, burgers, sharing platters, Bapas en à la carte gerechten aan. Het menu is veelzijdig en biedt voldoende keuze voor zowel grote als kleine eters. Daarnaast is het restaurant ook beschikbaar voor American Style BBQ catering en buffetten voor feesten en partijen. T-Rex beschikt over de grootste smokers van de Veluwe. Het restaurant is dagelijks geopend van 16:00 tot 22:00 en biedt goede wifi. Reserveren kan telefonisch of online vanaf 15:00 uur.

Wil je weten wat Restaurant Steakhouse T-rex verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Steakhouse T-rex of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Steakhouse T-rex? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Steakhouse T-rex het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Restaurant Steakhouse T-rex reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Steakhouse T-rex

Bezoekers bekeken ook