Rijschool Roordink

Rijschool Roordink is een Rijschool gelegen aan Nijkerkerstraat 27 in Putten.

Meer informatie over Rijschool Roordink in Putten

Bij Rijschool Roordink hoef je niet op een wachtlijst te staan, je kunt meteen beginnen met lessen. Ze bieden rijlessen aan in verschillende categorieën, zoals auto, motor en vrachtauto. Er zijn veel geslaagde leerlingen die positieve ervaringen delen. Daniel is vandaag in één keer geslaagd voor zijn C-rijbewijs en prijst de professionele begeleiding van de rijschool. Martijn is ook tevreden en benadrukt dat de instructeur altijd op tijd is en aandacht besteedt aan zowel de examenstof als extra punten die belangrijk zijn. Gert-Jan heeft een goede ervaring gehad met een dagcursus en is ook in één keer geslaagd. Verder is Rijschool Roordink actueel met onderwerpen zoals de digitale tachograaf en de voortgezette rijopleiding. Ze zijn zelfs de eerste rijschool in Nederland die gebruikmaakt van Virtual Reality in de rijopleiding. Als je interesse hebt om als rijinstructeur te werken, ben je bij Rijschool Roordink aan het juiste adres. Ze bieden diverse rijopleidingen en speciale cursussen aan. Ook kun je de RijbewijsApp gebruiken voor handige informatie.

Wil je weten wat Rijschool Roordink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Roordink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Roordink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Roordink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Rijschool Roordink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Roordink

Bezoekers bekeken ook