Rijschool Schuurman

Rijschool Schuurman is een Rijschool gelegen aan Molenstraat 23B in Putten.

Meer informatie over Rijschool Schuurman in Putten

Bij Rijschool Schuurman kun je terecht voor het behalen van je rijbewijs. De rijschool is goed en betrouwbaar, en biedt ook mogelijkheden voor een opfriscursus autorijden. Mensen met autisme of ADHD zijn ook welkom, omdat iedereen op zijn eigen manier leert. De rijinstructeur geeft duidelijke en rustige uitleg om te helpen bij het behalen van het rijbewijs. De rijschool is actief in regio's zoals Putten, Ermelo, Voorthuizen en Barneveld, maar andere plaatsen zijn ook bespreekbaar. De eerste les is een proefles, waarbij je kunt kennismaken en een advies krijgt over het pakket dat het beste bij je past. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, zoals pakket 1 met 25 lesuren, een tussentijdse toets en een praktijkexamen, en pakket 2 met 35 lesuren, een tussentijdse toets en een praktijkexamen. Het adres van de rijschool is Molenstraat 23B in Putten, en voor contact kun je bellen naar 06-27073611 of mailen naar info@rijschoolschuurman.nl. Het KVK nummer is 85523534 en het BTW nummer is NL 004108870B38.

Wil je weten wat Rijschool Schuurman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Schuurman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Schuurman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Schuurman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Rijschool Schuurman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Schuurman

Bezoekers bekeken ook