Rijschool van de Kamp

Rijschool van de Kamp is een Autorijschool gelegen aan Groeneveltstraat 34 in Putten.

Meer informatie over Rijschool van de Kamp in Putten

Op 1 augustus 2017 werd bekend gemaakt dat Rijschool van de Kamp verkozen is tot de beste rijschool van Nederland. Wat begon als een grap werd steeds serieuzer toen het team besloot deel te nemen aan een tv-programma en stemmen te verzamelen via social media. Ze hebben hard gewerkt aan het maken van een leuke vlog voor de uitzending, promo filmpjes op Facebook en gesprekken met lokale radio- en televisiezenders om mensen enthousiast te maken en te laten stemmen. En met succes, want vandaag is de bekendmaking en het team is ongelofelijk trots op het winnen van de wedstrijd. Ze bedanken Gelderland voor de stemmen en het vertrouwen, en de lokale media voor hun steun in deze nationale uitdaging. Als je nieuwsgierig bent naar hoe het allemaal is gegaan, kun je een kijkje nemen op de Facebook pagina van Rijschool van de Kamp.

Wil je weten wat Rijschool van de Kamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool van de Kamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool van de Kamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool van de Kamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Rijschool van de Kamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool van de Kamp

Bezoekers bekeken ook