Ruitenga Parket

Ruitenga Parket is een Winkel gelegen aan P.C. Hooftstraat 19 in Putten.

Meer informatie over Ruitenga Parket in Putten

Ruitenga Parket is een specialist in design vloeren en biedt een breed assortiment aan vloeren, waaronder lamelparket, traditioneel parket, duo vloeren, verouderde vloeren, planken vloeren, laminaat en meer. Ze hebben een grote showroom, waar klanten vakkundig advies kunnen krijgen en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ook kunnen klanten hun vloer laten plaatsen door de eigen professionele parketteurs van Ruitenga Parket. Het bedrijf werkt alleen op afspraak, ook buiten kantooruren, om de prijs laag te houden en berekent geen voorrijkosten. Daarnaast bieden ze onderhoudsproducten en advies voor het onderhouden van parketvloeren. Het team van Ruitenga Parket, bestaande uit Alfred en Damian Ruitenga, is trots op wat ze doen. Klanten zijn tevreden over de service en kwaliteit van het bedrijf.

Wil je weten wat Ruitenga Parket verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ruitenga Parket of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ruitenga Parket? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ruitenga Parket het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Ruitenga Parket reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ruitenga Parket

Bezoekers bekeken ook