Sadik Barbershop

Sadik Barbershop is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 15 in Putten.

Meer informatie over Sadik Barbershop in Putten

Barbershop Sadik is een herenkapsalon in Harderwijk en Putten. Ze zijn bekend in de regio en bieden verschillende kapsels en een klassieke scheerbeurt aan. Er heerst een gezellige sfeer en er staat altijd heerlijke koffie klaar. Het is belangrijk om een afspraak te maken voordat je geknipt wordt. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals knippen inclusief oorhaar/wenkbrauwen bijwerken voor €23, knippen en baard voor €35, knippen voor kinderen t/m 13 jaar voor €19 en klassiek scheren voor €18. Ze hebben ook een VIP-behandeling voor €53, waarbij je haar gewassen wordt voor en na de behandeling, geknipt en de baard geschoren of getrimd wordt, neus en oren gewaxt worden en je een wax naar keuze krijgt. Barbershop Sadik heeft vestigingen in Harderwijk, Putten en 'T Harde, en de openingstijden variëren van maandag tot zaterdag.

Wil je weten wat Sadik Barbershop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sadik Barbershop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sadik Barbershop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sadik Barbershop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Sadik Barbershop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sadik Barbershop

Bezoekers bekeken ook