Salon Herleef

Salon Herleef is een Schoonheidssalon gelegen aan Midden Engweg 31 in Putten.

Meer informatie over Salon Herleef in Putten

Salon Herleef is een schoonheidssalon waar zowel mannen als vrouwen terecht kunnen om tot rust te komen. Ze bieden verschillende behandelingen aan en je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie over prijzen en reserveringen. Het adres van de salon is Midden Engweg 3, 3882 TS Putten. Je kunt hen bereiken via e-mail op salonherleef@gmail.com of telefonisch op 0610076003. De openingstijden variëren per dag, maar ze zijn geopend van maandag tot en met donderdag. Op vrijdag is de salon gesloten. Daarnaast maakt de website gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door de website te blijven gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid.

Wil je weten wat Salon Herleef verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Herleef of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Herleef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Herleef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Salon Herleef reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Herleef

Bezoekers bekeken ook