Schoenhandel van Boeyen B.V.

Schoenhandel van Boeyen B.V. is een Schoenenwinkel gelegen aan Kerkstraat 1 in Putten.

Meer informatie over Schoenhandel van Boeyen B.V. in Putten

Van Boeijen Schoenen is een schoenenwinkel met passie. Op hun website bieden ze een overzicht van hun assortiment, maar het is niet mogelijk om online te betalen. Je kunt echter wel schoenen bestellen via e-mail of telefoon. Voor het beste advies wordt aangeraden om de winkel te bezoeken. De winkel heeft verschillende merken schoenen, zoals Mephisto, Rohde, Gabor, Rieker en Waldlaufer. Ze hebben ook schoenen voor het herfst/winter-seizoen. De prijzen variëren van € 179,95 tot € 229,95. Daarnaast verkopen ze ook schoenen voor kinderen en geven ze advies over de breedte van de schoen. De winkel is geopend op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, met verschillende openingstijden. Het adres van de winkel is Kerkstraat 1, 3882 BM Putten.

Wil je weten wat Schoenhandel van Boeyen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoenhandel van Boeyen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoenhandel van Boeyen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoenhandel van Boeyen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Schoenhandel van Boeyen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoenhandel van Boeyen B.V.

Bezoekers bekeken ook