Schoonheidssalon Marieke

Schoonheidssalon Marieke is een Schoonheidssalon gelegen aan Prins Hendrikweg 42 in Putten.

Meer informatie over Schoonheidssalon Marieke in Putten

Welkom bij Schoonheidssalon Marieke! In deze salon kun je terecht voor behandelingen die gericht zijn op het verbeteren van de huid. De eigenaresse, Marieke, hecht veel waarde aan een samenwerking met haar klanten om de beste resultaten te behalen. Naast haar werk in de salon is Marieke ook bezig met een opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste, waardoor haar kennis over de huid nog verder wordt verdiept. Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op. Daarnaast is er ook een huidtherapeute genaamd Kayleigh werkzaam in de salon, zij voert huid- en laserbehandelingen uit. Kayleigh is gespecialiseerd in verschillende huidproblemen en kan behandelingen aanbieden die mogelijk vergoed worden door de zorgverzekering. Het maken van een afspraak kan alleen telefonisch. Helaas is Marieke momenteel volgeboekt en kunnen er geen nieuwe klanten worden aangenomen tot februari 2024, maar voor huidtherapie bij Kayleigh geldt deze klantenstop niet.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Marieke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Marieke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Marieke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Marieke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Schoonheidssalon Marieke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Marieke

Bezoekers bekeken ook