Schoonheidssalon Miranda

Schoonheidssalon Miranda is een Schoonheidssalon gelegen aan Dorpsstraat 42 in Putten.

Meer informatie over Schoonheidssalon Miranda in Putten

Miranda is een ervaren schoonheidsspecialiste met meer dan 30 jaar ervaring. Naast haar werk in een wellnesscentrum van een Bilderberg hotel heeft ze ook altijd kleinschalige behandelingen aan huis gegeven. Na haar scheiding heeft ze haar eigen salon voortgezet in de kapperszaak bij Salon Moniek in Huinen. Uiteindelijk heeft ze haar vaste baan opgezegd en is ze fulltime haar eigen salon begonnen in hotel "Het Hof van Putten". Hier heeft ze in 9 jaar tijd een grote klantenkring opgebouwd en heeft ze veel trainingen en behandeltechnieken geleerd. Door haar hooggevoeligheid heeft Miranda zich gespecialiseerd in het aanvoelen van mensen tijdens de behandeling om zo een goede sfeer te creëren. Ze werkt altijd met warme kruiken, geurbeleving en zachte achtergrondmuziek om ontspanning te bevorderen. Naast haar opleiding als schoonheidsspecialiste, manicure, pedicure en masseur heeft ze ook een spirituele achtergrond. Ze kan makkelijk contact leggen met de energie van haar cliënten en helpt bij het opschonen daarvan. Sinds 10 december 2022 is ze verhuisd naar een nieuw pand in het centrum van Putten en heeft ze haar logo aangepast naar "Body, Skin & Soul Care" om haar gave en passie beter weer te geven.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Miranda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Miranda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Miranda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Miranda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Schoonheidssalon Miranda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Miranda

Bezoekers bekeken ook