Schoonheidssalon Touch of Nature - Putten

Schoonheidssalon Touch of Nature - Putten is een Schoonheidssalon gelegen aan Verzetslaan 47 in Putten.

Meer informatie over Schoonheidssalon Touch of Nature - Putten in Putten

Bij Schoonheidssalon Touch of Nature kunt u genieten van diverse professionele behandelingen gericht op huidverzorging, huidverbetering en ontspanning. De salon staat bekend om persoonlijke aandacht, warmte en hoge kwaliteit. De schoonheidsspecialiste, Agnes Peereboom-Kampman, volgt regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en haar kennis uit te breiden. In de salon kunt u rekenen op eerlijkheid, deskundigheid en een op maat gemaakt advies voor het beste resultaat. Samen met de cosmeticamerken Malima Skincare en Puurr wordt er gewerkt aan een optimale verzorging van uw huid. De producten van Malima en Puurr bevatten natuurlijke ingrediënten en geen minerale oliën en parabenen. Om een stralende huid te behouden, is de juiste verzorging essentieel. Op de website kunt u de verschillende behandelingen en mogelijkheden bekijken. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen. De salon is gevestigd op de eerste verdieping en alleen bereikbaar via een trap, er is geen lift aanwezig.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Touch of Nature - Putten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Touch of Nature - Putten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Touch of Nature - Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Touch of Nature - Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Schoonheidssalon Touch of Nature - Putten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Touch of Nature – Putten

Bezoekers bekeken ook