Selfdefense & Protection

Selfdefense & Protection is een Zelfverdedigingstraining gelegen aan Grieteweg 1 in Putten.

Meer informatie over Selfdefense & Protection in Putten

Krav Maga is een effectief verdedigingssysteem dat is ontwikkeld in Israël. Het is bedoeld om jezelf te kunnen verdedigen en te beschermen op momenten dat het nodig is, zonder dat machogedrag en een groot ego daarbij passen. Krav Maga vergroot de weerbaarheid van iedereen die het beoefent. Vrouwen leren zichzelf opkomen en ook kinderen kunnen op een kindvriendelijke manier leren voor zichzelf op te komen. Privélessen zijn mogelijk en Krav Maga kan op locatie beoefend worden. Dries van der Velden is overtuigd van de kracht van Krav Maga en helpt anderen zelfverzekerder te worden door middel van deze vechtsport. Hij heeft zelf ervaren dat het beoefenen van Krav Maga niet alleen fysiek sterker maakt, maar ook mentaal weerbaarder. Tijdens zijn intensieve lessen kijkt hij naar de behoeften van de deelnemers en zorgt hij voor een veilige en respectvolle omgeving. Theo, een tevreden deelnemer, is trots op Dries en beschrijft hem als een prachtig mens die anderen weet te motiveren en hun doelen te laten behalen. Je kunt contact opnemen via het achterlaten van een bericht en er wordt zo snel mogelijk gereageerd.

Wil je weten wat Selfdefense & Protection verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Selfdefense & Protection of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Selfdefense & Protection? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Selfdefense & Protection het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Selfdefense & Protection reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Selfdefense & Protection

Bezoekers bekeken ook