Slagerij Tomassen

Slagerij Tomassen is een Slagerij gelegen aan Poststraat 13-A in Putten.

Meer informatie over Slagerij Tomassen in Putten

Slagerij Tomassen biedt een breed assortiment aan vleesproducten, zoals rundvlees, varkensvlees, kip, eend en kalkoen, vleeswaren en vlugklaar producten. Ook kunt u bij hen terecht voor buffetten, barbecues, gourmet, fondue en steengrill gerechten, en maaltijden. Op woensdag 11 oktober is er een actie waarbij 50 klanten hun aankoopbedrag terugkrijgen. Daarnaast kunt u bij de slagerij terecht voor catering en buffetten tegen scherpe prijzen, al vanaf 10 personen. Ook verzorgen ze dranken voor groepen vanaf 40 personen. Voor vragen of hulp bij bestellen kunt u terecht bij de vraag en antwoord sectie op de website. Daarnaast is er een nieuwsbrief waar u zich op kunt abonneren om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. De slagerij is gevestigd in Putten en heeft een waardering van 9.4 uit 10, gebaseerd op 2522 beoordelingen.

Wil je weten wat Slagerij Tomassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Tomassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Tomassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Tomassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Slagerij Tomassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Tomassen

Bezoekers bekeken ook