Slagerij Van den Berg

Slagerij Van den Berg is een Slagerij gelegen aan Klaas Bosstraat 3 in Putten.

Meer informatie over Slagerij Van den Berg in Putten

Bij Van den Berg kunt u terecht voor al uw vlees en vleeswaren. Ze hebben een passie voor het creëren van heerlijke maaltijden met verse producten. Ze bieden verschillende opties aan, zoals hapjes, buffetten, gourmet en barbecue. Daarnaast hebben ze ook scharrelvlees. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Ze hebben ook wekelijkse acties, zoals op maandag het aanbod van 5 halen, 4 betalen voor vlugklaar producten, dinsdag is gehaktdag en woensdag is er een vleeswarenvoordeel met 10 verschillende soorten. Voor vragen of het opvragen van een offerte kunt u contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Slagerij Van den Berg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Van den Berg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Van den Berg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Van den Berg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Slagerij Van den Berg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Van den Berg

Bezoekers bekeken ook