Sportcentrum Putten

Sportcentrum Putten is een Sportschool gelegen aan Hoge Eng Oost 30 in Putten.

Meer informatie over Sportcentrum Putten in Putten

Bij Sportcentrum Putten kun je sporten wanneer het jou uitkomt. Of je nu onregelmatige diensten hebt of gewoon liever op een rustig moment wilt sporten, met een Anytime 24/7 abonnement heb je altijd toegang tot de fitnesszalen en de vechtsportruimte. Daarnaast biedt het sportcentrum een breed scala aan groepslessen, zodat er altijd een les is die bij jouw doelen past. Ook worden er lessen gegeven in populaire verdedigingssporten zoals Judo en Kickboksen, waarbij respect en plezier met je trainingsmaatjes centraal staan. Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, kun je ook gebruik maken van een personal trainer. Bij Sportcentrum Putten draait het om sporten op jouw eigen manier. Neem snel contact op om te zien of het sportcentrum ook bij jou past.

Wil je weten wat Sportcentrum Putten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum Putten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Sportcentrum Putten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum Putten

Bezoekers bekeken ook