Sportstudio Fitnessfarm

Sportstudio Fitnessfarm is een Sportschool gelegen aan Knapzaksteeg 37 in Putten.

Meer informatie over Sportstudio Fitnessfarm in Putten

Bij sportstudio Fitnessfarm kunt u onder begeleiding van personal trainer Gonnie Daniels werken aan gewichtsvermindering, conditieopbouw, vermindering van chronische klachten en het realiseren van een vitale leefstijl. De begeleiding kan zowel in de studio als op afstand plaatsvinden, afhankelijk van uw wensen. Fitnessfarm biedt persoonlijke begeleiding en advies, persoonlijk voedingsadvies, een kleinschalige en laagdrempelige omgeving en trainingen in kleine groepen van maximaal 10 personen. Deze sportstudio is gelegen in een rustige natuurlijke omgeving. Als u een druk leven heeft en weinig tijd heeft voor uzelf, moeite heeft met motivatie of niet precies weet wat u moet doen, kan trainen onder begeleiding van een personal trainer bij Fitnessfarm een goede optie zijn. Samen met uw personal trainer zult u uw oude leefpatroon veranderen en een gezond eetpatroon, plezier in sporten en ontspanning ontwikkelen. U kunt samen met uw trainer uw doelstellingen voor de eerste 10 weken vaststellen en er is ook de mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding op afstand.

Wil je weten wat Sportstudio Fitnessfarm verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportstudio Fitnessfarm of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportstudio Fitnessfarm? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportstudio Fitnessfarm het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Sportstudio Fitnessfarm reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportstudio Fitnessfarm

Bezoekers bekeken ook