StaalVitaal

StaalVitaal is een Personal trainer gelegen aan Van Lennepstraat 61 in Putten.

Meer informatie over StaalVitaal in Putten

StaalVitaal is een bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de gezondheid en kracht van mensen. Ze bieden massages en trainingen aan om je spieren en skelet te versterken, zodat je activiteiten beter kunt opvangen en minder snel blessures krijgt. Door lekkerder in je vel te zitten, kun je meer plezier in je leven ervaren. StaalVitaal is gevestigd in Putten en biedt ook massages en trainingen aan huis aan. De visie van StaalVitaal is om mensen sterker, stabieler en fitter te maken door te trainen vanuit de basis, oftewel de core van het lichaam. Ze bieden Small Group Trainingen aan waarbij coördinatie, stabiliteit en conditie worden getraind. StaalVitaal is ingeschreven bij de KVK onder nummer 57502560 en biedt ook training, coaching en massages aan bedrijven.

Wil je weten wat StaalVitaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van StaalVitaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij StaalVitaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je StaalVitaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar StaalVitaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. StaalVitaal

Bezoekers bekeken ook