Vergunning sidetrack boring of nieuwe put platform B13, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

DePuttengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Vergunning sidetrack boring of nieuwe put platform B13, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Minister voor Natuur en Stikstof heeft een vergunning gegeven voor een sidetrack boring of de realisatie van een nieuwe put bij het platform B13. De vergunning is aangevraagd volgens de Wet natuurbescherming. De activiteiten kunnen invloed hebben op het Natura 2000-gebied Doggersbank. Petrogas E&P Netherlands B.V. vraagt een vergunning aan voor het uitvoeren van een sidetrack boring of de realisatie van een nieuwe put ter plaatse van platform B13. Dit platform ligt ongeveer 260 km uit de kust ten noorden van Den Helder, in het Natura 2000-gebied Doggersbank. U kon via RVO een zienswijze doorgeven over het ontwerpbesluit over de vergunningsaanvraag. Dit kon van 5 december 2023 tot en met 16 januari 2024. RVO heeft geen zienswijzen ontvangen. De minister heeft het ontwerpbesluit daarom omgezet in een definitief besluit. De inhoud hiervan blijft hetzelfde. U vindt het definitieve besluit op rvo.nl/vergunning-sidetrack boring-put-B13 en via puc.overheid.nl/natuurvergunningen. Wilt u dit besluit en de bijlagen liever op papier bekijken? Stuur dan een e-mail met uw naam en adresgegevens naar wetnatuurbescherming@minlnv.nl. Noem in uw e-mail de naam van het besluit. Geef ook aan dat u hiervan graag een papieren versie wilt zien. Bent u het niet eens met het definitieve besluit? Dan kunt u hier binnen 6 weken tegen in beroep gaan. Dit kan als u belanghebbende bent. Bent u geen belanghebbende? Dan kunt u in beroep gaan als u op tijd een zienswijze heeft doorgegeven. Verschilt het definitieve besluit inhoudelijk van het ontwerpbesluit? Dan kunt ook in beroep gaan als u geen belanghebbende bent en geen zienswijze heeft doorgegeven. Op rvo.nl/vergunning-sidetrack boring-put-B13 leest u meer over de vervolgprocedure en over de regels rondom de beroepsprocedure. Heeft u vragen over deze vergunning? Kijk dan op www.rvo.nl/uov-wet-natuurbescherming.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | BodemEconomie | Overige economische sectoren, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2024.

Dit artikel verscheen op dePuttengids.nl op 31-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Putten, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie dePuttengids.nl
Redactie dePuttengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Putten
  2. stcrt-2024-2773

Gerelateerde berichten