Stichting Bosbad Klein Zwitserland

Stichting Bosbad Klein Zwitserland is een gelegen aan Groevenbeeklaan 6 in Putten.

Meer informatie over Stichting Bosbad Klein Zwitserland in Putten

Bosbad Putten is een zwemoase waar je urenlang waterplezier kunt beleven. Het zwembad biedt verschillende faciliteiten, zoals een subtropisch zwembad, een buitenbad en spectaculaire glijbanen. Ook zijn er voorzieningen voor mensen met een beperking, zoals aangepaste kleedkamers, een tillift en een speciale stoel om in het water te rijden. Het zwembad heeft een interessante historie, waarbij het in 1949 werd geopend na de aanleg door lokale aannemers. Sindsdien heeft Bosbad Putten moeilijke tijden gekend, maar met de recente investeringen, zoals de bouw van een WildWaterBaan en de verduurzaming van het zwembad, is het uitgegroeid tot een van de beste zwembaden van Nederland. Neem contact op met de receptie voor meer informatie.

Wil je weten wat Stichting Bosbad Klein Zwitserland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Bosbad Klein Zwitserland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Bosbad Klein Zwitserland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Bosbad Klein Zwitserland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Stichting Bosbad Klein Zwitserland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Bosbad Klein Zwitserland

Bezoekers bekeken ook