Stichting oktober 44 (Gedachtenisruimte ter herinnering aan de Razzia )

Stichting oktober 44 (Gedachtenisruimte ter herinnering aan de Razzia ) is een Museum gelegen aan Dorpsstraat 127 in Putten.

Meer informatie over Stichting oktober 44 (Gedachtenisruimte ter herinnering aan de Razzia ) in Putten

In oktober 1944 vond er een aanslag plaats op een auto van de Duitse Wehrmacht door een verzetsgroep. Als vergelding nam de Duitse bezetter maatregelen tegen de gemeente Putten. Helaas zijn er geen verdere details beschikbaar in de tekst.

Wil je weten wat Stichting oktober 44 (Gedachtenisruimte ter herinnering aan de Razzia ) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting oktober 44 (Gedachtenisruimte ter herinnering aan de Razzia ) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting oktober 44 (Gedachtenisruimte ter herinnering aan de Razzia )? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting oktober 44 (Gedachtenisruimte ter herinnering aan de Razzia ) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Stichting oktober 44 (Gedachtenisruimte ter herinnering aan de Razzia ) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting oktober 44 (Gedachtenisruimte ter herinnering aan de Razzia )

Bezoekers bekeken ook