t Lichtpunt

t Lichtpunt is een Kerk gelegen aan Hessenweg 7A in Putten.

Meer informatie over t Lichtpunt in Putten

" 't Lichtpunt" is een verenigingsgebouw in de buurtschap Koudhoorn dat op 23 oktober 1981 werd geopend. Het heeft als doel huisvesting te bieden aan catechisatie, jeugdwerk, evangelisatiewerk en andere kerkelijke activiteiten. Daarnaast kan het gebouw ook gebruikt worden voor bijeenkomsten bij een begrafenis. Het adres van " 't Lichtpunt" is Hessenweg 7A, 3881 NL Putten. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de heer H. Slurink via telefoonnummer 0341-351887 of mobiel 06-10001950, en via e-mail info@deaker.nl. De Hervormde Gemeente te Putten maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland en bestaat uit vijf wijkgemeenten met elk hun eigen wijkkerkenraad. Het Kerkelijk Bureau bevindt zich op Fontanusplein 2, 3881 BZ Putten en is te bereiken via telefoonnummer 0341-351102 en e-mail kb@hervormdputten.nl. De website van de Hervormde Gemeente Putten wordt beheerd door Movivo en is copyright van de gemeente tot 2023.

Wil je weten wat t Lichtpunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Lichtpunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Lichtpunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Lichtpunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar t Lichtpunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Lichtpunt

Bezoekers bekeken ook