t Winkeltje Outlet Putten

t Winkeltje Outlet Putten is een Herenmode gelegen aan Dorpsstraat 9 in Putten.

Meer informatie over t Winkeltje Outlet Putten in Putten

Gert en Joke Aalten runnen al sinds 2001 met veel plezier 't Winkeltje aan de Dorpsstraat in Putten. Joke heeft de winkel overgenomen van haar vader, Jaap Groenendijk, na 7 jaar. In de winkel bieden ze de nieuwste heren- en damesmode voor vijftigplussers van goede kwaliteit tegen lage prijzen. Ze hechten veel belang aan persoonlijk contact en er hangt altijd een gezellige sfeer in de winkel. Ze hebben verschillende merken, zoals Orientique Australia Damesmode, Pre End en Chris Cayne voor herenmode, Marvelis en Hajo voor herenoverhemden, en F043 en Bram's Paris voor herenpantalons. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Het contactadres is Dorpsstraat 9, 3881 BA Putten en het telefoonnummer is 0629098875.

Wil je weten wat t Winkeltje Outlet Putten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Winkeltje Outlet Putten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Winkeltje Outlet Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Winkeltje Outlet Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar t Winkeltje Outlet Putten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Winkeltje Outlet Putten

Bezoekers bekeken ook