Tafeltennisvereniging Putten

Tafeltennisvereniging Putten is een Sportschool gelegen aan Halvinkhuizerweg 82 in Putten.

Meer informatie over Tafeltennisvereniging Putten in Putten

Bij Tafeltennisvereniging Putten kunnen zowel volwassenen als kinderen terecht om op hun eigen manier tafeltennis te spelen. Voor volwassenen staat sportiviteit en gezelligheid voorop, terwijl kinderen vanaf 6 jaar spelenderwijs leren tafeltennissen onder begeleiding van ervaren trainers. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met TVP via secrtvp@live.nl of een bezoek brengen aan de locatie op Halvinkhuizerweg 82 in Putten.

Wil je weten wat Tafeltennisvereniging Putten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tafeltennisvereniging Putten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tafeltennisvereniging Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tafeltennisvereniging Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Tafeltennisvereniging Putten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tafeltennisvereniging Putten

Bezoekers bekeken ook