Tegelwinkel Putten

Tegelwinkel Putten is een Tegelwinkel gelegen aan Nijverheidsweg 12 in Putten.

Meer informatie over Tegelwinkel Putten in Putten

Bij Tegelwinkel Putten kunt u altijd een passende vloer vinden. Ze bieden een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige tegels, sanitair en PVC vloeren tegen scherpe tarieven. In de showroom kunt u op een overzichtelijke manier kennismaken met het uitgebreide assortiment. Het vriendelijke personeel denkt graag met u mee om samen tot een vloer te komen waar u trots op kunt zijn. De winkel is gezellig en laagdrempelig, en staat bekend om de goede kwaliteit voor een scherpe prijs. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur, op woensdag tot 21:00 uur, en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur. Let wel op, de winkel is gesloten op 23, 24, 30 en 31 december.

Wil je weten wat Tegelwinkel Putten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tegelwinkel Putten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tegelwinkel Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tegelwinkel Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Tegelwinkel Putten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tegelwinkel Putten

Bezoekers bekeken ook