Telm

Telm is een Softwarebedrijf gelegen aan Kruishaarseweg 11 in Putten.

Meer informatie over Telm in Putten

Domotica Solutions biedt gemakkelijk aanpasbare domoticasystemen die kunnen worden gekoppeld aan gangbare interfaces. Hiermee wordt het leven vereenvoudigd door middel van technologie. De applicaties zijn beschikbaar op alle apparaten en kunnen cross-platform worden gebruikt. Het bedrijf maakt gebruik van nieuwe technologieën zoals Mixed Reality en Artificial Intelligence om bestaande bedrijfsprocessen te verbeteren. Ze zijn creatieve ontwikkelaars die buiten de gebaande paden kunnen denken en helpen bij het oplossen van problemen en het realiseren van dromen. Enkele van hun recente successen zijn onder andere een platform dat Mixed Reality en GIS-gegevens combineert, het verbeteren van planning, snelheid en kwaliteit in de productie door Machine Learning en Business Intelligence te combineren, en het verhogen van de prestaties van een medische tabletoplossing met 800%. Het bedrijf is gevestigd in Amersfoort, Nederland.

Wil je weten wat Telm verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Telm of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Telm? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Telm het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Telm reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Telm

Bezoekers bekeken ook