Timmer Materieel B.V.

Timmer Materieel B.V. is een Aannemer gelegen aan Stenenkamerseweg 21 in Putten.

Meer informatie over Timmer Materieel B.V. in Putten

Bouwbedrijf J. Timmer BV is een full-service bouwbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in (ver)bouwen. Ze realiseren zowel grote als kleine bouwprojecten van ontwerp tot oplevering voor particulieren en bedrijven, met aandacht voor details en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Enkele voorbeelden van hun projecten zijn het bedrijfspand van Bouwbedrijf J. Timmer, een verrassende villa in Sprielderbos en uitbreidingen van het Christelijk College Groevenbeek. Daarnaast zijn ze trots op hun nieuwe bedrijfspand en zijn er zeven extra seniorenwoningen in Hierden. Bouwbedrijf J. Timmer B.V. is gespecialiseerd in woningbouw, utiliteitsbouw, onderhoud, verbouw, renovatie, projectontwikkeling en machinale houtbewerking. Ze zijn bereikbaar op Stenenkamerseweg 2 in Putten.

Wil je weten wat Timmer Materieel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Timmer Materieel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Timmer Materieel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Timmer Materieel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Timmer Materieel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Timmer Materieel B.V.

Bezoekers bekeken ook