Timmerfabriek De Broekermolen B.V.

Timmerfabriek De Broekermolen B.V. is een Timmerman gelegen aan Broekermolenweg 4 in Putten.

Meer informatie over Timmerfabriek De Broekermolen B.V. in Putten

Timmerfabriek De Broekermolen is een gewilde leverancier voor aannemers, zzp'ers en projectontwikkelaars in de nieuwbouw, verbouw en restauratie. Ze werken nauw samen met hun klanten en leveranciers en houden de lijntjes kort. In hun eigen timmerfabriek maken ze onder andere houten kozijnen, ramen, deuren en luiken. Ook kunnen ze complexere opdrachten aan, zoals toogwerk en vouwwanden, erkers, dakkapellen en kant-en-klare houtconstructies. Ze hebben vacatures voor een werkvoorbereider, calculator, machinaal houtbewerker/CNC-operator en werkplaatstimmerman. Hun kracht ligt in vakmanschap, moderne machines, certificaten en vooral een goede samenwerking. Ze zorgen voor een informele werksfeer en korte lijntjes om samen met hun klanten meer te bereiken.

Wil je weten wat Timmerfabriek De Broekermolen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Timmerfabriek De Broekermolen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Timmerfabriek De Broekermolen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Timmerfabriek De Broekermolen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Timmerfabriek De Broekermolen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Timmerfabriek De Broekermolen B.V.

Bezoekers bekeken ook