Van den Hoorn Meubelen

Van den Hoorn Meubelen is een Meubelwinkel gelegen aan Kloosterweg 6-A in Putten.

Meer informatie over Van den Hoorn Meubelen in Putten

Van Den Hoorn Meubelen is bezig met het bouwen van hun nieuwe website. Op de website kunt u terecht voor de volledige inrichting van uw woning, evenals kleine toevoegingen. Het aanbod op de website is slechts een klein deel van hun assortiment. In hun woonboerderij in Putten richten ze zich voornamelijk op een collectie landelijk wonen, terwijl de showroom in Zeewolde een iets modernere collectie heeft met stijlvolle Lifestyle meubels. Beide locaties zijn zeker een bezoekje waard. De Meubelboerderij in Putten is gevestigd op Kloosterweg 6 en de Meubelzaak in Zeewolde op Planetenveld 41. De openingstijden van beide locaties zijn woensdag tot en met zaterdag van 9.00-17.00 uur, en op afspraak.

Wil je weten wat Van den Hoorn Meubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van den Hoorn Meubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van den Hoorn Meubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van den Hoorn Meubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Van den Hoorn Meubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van den Hoorn Meubelen

Bezoekers bekeken ook