Van Hunen Sat & Multi Media

Van Hunen Sat & Multi Media is een Elektronicawinkel gelegen aan Bakkerstraat 17 in Putten.

Meer informatie over Van Hunen Sat & Multi Media in Putten

H van HUNEN BV is een winkel die al 85 jaar bestaat en oorspronkelijk begon als een winkel in Arnhem waar je naast ijzerwaren en fietsen ook een radio kon kopen. Ze waren een van de eerste radiozaken in Nederland en hebben sindsdien veel primeurs gehad. Ze hebben een nieuwe website gelanceerd en bieden de Google Home mini aan waarmee je alles met spraak kunt vragen. Daarnaast bieden ze zenderpakketten aan, zoals Canal Digitaal en HD+ Deutschland. De openingstijden van hun winkels in Arnhem en Putten zijn ook vermeld. Het bedrijf is trots op hun geschiedenis en hun eigen werkplaats. De website is ontwikkeld door SatDesign en het copyright behoort tot H. van Hunen.

Wil je weten wat Van Hunen Sat & Multi Media verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Hunen Sat & Multi Media of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Hunen Sat & Multi Media? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Hunen Sat & Multi Media het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Van Hunen Sat & Multi Media reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Hunen Sat & Multi Media

Bezoekers bekeken ook