Verhoef Bouw Putten

Verhoef Bouw Putten is een Bouwbedrijf gelegen aan Middelbeekweg 47 in Putten.

Meer informatie over Verhoef Bouw Putten in Putten

Verhoef Bouw & Timmerwerken is een gespecialiseerd bedrijf in houtbouw. Ze maken onder andere houten veranda's, kapschuren, tuinkamers en carports. Het bedrijf richt zich op kwaliteit en kan verschillende soorten houtbouw volledig afgewerkt opleveren, inclusief verlichting, gestucte muren en afgewerkte betonvloeren. Voor een aanbouw aan het huis ontvangen ze graag tekeningen en foto's van de huidige situatie. Ze maken ook kapschuren in verschillende vormen en maten en bieden advies aan. Veranda's bieden extra comfort, terwijl tuinkamers zorgen voor een extra woongedeelte. Ook kunnen ze aan de schuur een extra overkapping voor de auto maken. Het bedrijf heeft ook ervaring in het vlinderen van vloeren en wordt vaak benaderd door aannemers voor deze klus. Het proces begint met een oriënterend gesprek waarin de wensen en maten worden besproken. Vervolgens wordt er een offerte gemaakt en een ontwerp uitgetekend. Na goedkeuring wordt het project in productie genomen en kan er een planning worden gemaakt. Evan, het gezicht achter Verhoef Bouw & Timmerwerken, heeft jarenlange ervaring in verschillende hoeken van de bouw en streeft ernaar om bij elke klus een strak resultaat neer te zetten. Het bedrijf staat bekend om hun vakmanschap en prettige communicatie.

Wil je weten wat Verhoef Bouw Putten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verhoef Bouw Putten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verhoef Bouw Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verhoef Bouw Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Verhoef Bouw Putten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verhoef Bouw Putten

Bezoekers bekeken ook