Vorm en Stijl

Vorm en Stijl is een Meubelwinkel gelegen aan Molenstraat 11 in Putten.

Meer informatie over Vorm en Stijl in Putten

Onze showroom van Vorm en Stijl is verhuisd van Amsterdam naar Putten en we werken momenteel op afspraak. Bij Vorm en Stijl kunt u exclusieve handgepatineerde lederen zitmeubelen vinden met een tijdloos karakter. Wij stellen interieurs samen die passie en persoonlijkheid uitstralen. Onze collectie bestaat uit traditioneel gemaakte handgepatineerde stoelen, banken, clubfauteuils, oorfauteuils/wingchairs en hockers van schapenleer, stierenleer, rundleer of zadelleer, eventueel in combinatie met stof van topmerken. Wij hebben ook stoelen en banken van 100 jaar oud. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor een compleet interieur of restyling. U kunt onze showroom bezoeken om onze lederen zitmeubelen te bekijken en proef te zitten. Onze showroom is gelegen in Putten op de Veluwe. Momenteel werken wij op afspraak.

Wil je weten wat Vorm en Stijl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vorm en Stijl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vorm en Stijl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vorm en Stijl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Vorm en Stijl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vorm en Stijl

Bezoekers bekeken ook