Wellness Centre Putten

Wellness Centre Putten is een Sportschool gelegen aan Midden Engweg 31-33 in Putten.

Meer informatie over Wellness Centre Putten in Putten

Bij deze sportschool kun je 6 weken gratis sporten met hun einde zomer actie. Ze bieden fitness, personal training, groepslessen en voedingsadvies aan. Klanten zijn erg tevreden en noemen de sportschool top met de beste apparatuur. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, waarbij je gebruik kunt maken van alle fitness apparatuur, gratis koffie en thee, kleed- en doucheruimten, FitsnacksTV, groepslessen, advies en begeleiding, en een trainingsschema op maat. De prijzen variëren tussen €35,- en €94,50 per maand. Er zijn ook nieuwsartikelen te vinden op de website, zoals tips voor een succesvol begin met sporten en tips om spierpijn na het sporten te verminderen. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen beantwoord, zoals of er ook lessen zijn voor kinderen en of er begeleiding aanwezig is. Kortom, deze sportschool biedt een gemoedelijke sfeer en verschillende mogelijkheden om te sporten.

Wil je weten wat Wellness Centre Putten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wellness Centre Putten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wellness Centre Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wellness Centre Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Wellness Centre Putten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wellness Centre Putten

Bezoekers bekeken ook