Woord en Daad Kringloopwinkel “het lokaal”

Woord en Daad Kringloopwinkel “het lokaal” is een Kringloopwinkel gelegen aan Ambachtstraat 10 in Putten.

Meer informatie over Woord en Daad Kringloopwinkel “het lokaal” in Putten

De Woord en Daad winkel in Putten is een kringloopwinkel die gevestigd is in een groter pand sinds 17 mei 2018. De winkel draait volledig op vrijwilligers en de opbrengst is bestemd voor jongeren in Bangladesh. Ze bieden een ruime selectie aan meubels, curiosa en tweedehands kleding. Daarnaast hebben ze ook veel kerstspullen en nodigen ze mensen uit om op 6 november naar de winkel te komen voor de mooiste dingen. De winkel is ook aangevuld met nieuwe artikelen en ze moedigen mensen aan om tijdens de herfstvakantie langs te komen voor een goed boek, een puzzel of een gezellig spelletje. De winkel ondersteunt het vakonderwijsprogramma in Bangladesh, waarbij jongeren een bijpassende baan krijgen om in hun levensonderhoud te voorzien. Spullen kunnen tijdens openingstijden worden ingeleverd, behalve op zaterdagmiddag.

Wil je weten wat Woord en Daad Kringloopwinkel “het lokaal” verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Woord en Daad Kringloopwinkel “het lokaal” of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Woord en Daad Kringloopwinkel “het lokaal”? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woord en Daad Kringloopwinkel “het lokaal” het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Woord en Daad Kringloopwinkel “het lokaal” reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Woord en Daad Kringloopwinkel “het lokaal”

Bezoekers bekeken ook