Watervergunning voor de aanleg in een pilotproject van dubbel drainage en peilgestuurde putten aan de Verseputweg in Kerkwerve

DePuttengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Watervergunning voor de aanleg in een pilotproject van dubbel drainage en peilgestuurde putten aan de Verseputweg in Kerkwerve.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Waterschap Scheldestromen heeft een watervergunning verleend voor de aanleg in een pilotproject van dubbel drainage en peilgestuurde putten aan de Verseputweg in Kerkwerve. De vergunning is geregistreerd onder nummer VOS2660.Waarom publiceert het waterschap dit bericht?Een watervergunning wordt bij het waterschap aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Vragen?Stuur een e-mail naar HYPERLINK "mailto:info@scheldestromen.nl" info@scheldestromen.nl of bel 088-2461000.Bent u het niet eens met de acceptatie? U kunt het waterschap tot 14 november 2023 laten weten dat u het niet eens bent met de watervergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de watervergunning tegen uw belangen ingaat. Voor meer informatie m.b.t. het indienen van een bezwaar zie  HYPERLINK "https://scheldestromen.nl/bezwaar-tegen-besluit-waterschap" \o "https://scheldestromen.nl/bezwaar-tegen-besluit-waterschap" \t "_blank" https://scheldestromen.nl/bezwaar-tegen-besluit-waterschap.Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u Rechtbank Zeeland-West-Brabant vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat het waterschap een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via https://mijn.rechtspraak.nl/start/burger#:Beroep-bij-de-rechtbank van de rechtbank. Voor meer informatie hierover kunt u de rechtbank bellen via telefoonnummer 088 - 3616000. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/wsb/2023.

Dit artikel verscheen op dePuttengids.nl op 07-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Putten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie dePuttengids.nl
Redactie dePuttengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Putten
  2. wsb-2023-12214

Gerelateerde berichten