kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor wateractiviteit voor Het verplaatsen en uitbreiden van strandpaviljoen Hookipa in de primaire waterkering bij Strandslag De Putten in Schoorl

DePuttengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor wateractiviteit voor Het verplaatsen en uitbreiden van strandpaviljoen Hookipa in de primaire waterkering bij Strandslag De Putten in Schoorl.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De aanvraag is ontvangen op 19-01-2024 en geregistreerd onder zaaknummer 202401222280. Procedure Deze publicatie is alleen bedoeld ter informatie over ingekomen aanvragen bij het hoogheemraadschap. Wij publiceren deze aanvragen om direct betrokkenen hier vroegtijdig van op de hoogte te stellen. U kunt hier nog geen bezwaar of beroep tegen indienen, omdat het besluit nog moet worden genomen. Zodra er sprake is van de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen of bezwaren tegen een vergunning, wordt dit in een afzonderlijke publicatie bekend gemaakt. Informatie Voor nadere informatie kunt u een e-mail sturen naar vergunning@hhnk.nl of contact opnemen met een van de medewerkers van het cluster Vergunningen, telefoon 072-582 8282.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/wsb/2024.

Dit artikel verscheen op dePuttengids.nl op 25-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Putten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie dePuttengids.nl
Redactie dePuttengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Putten
  2. wsb-2024-1071

Gerelateerde berichten