Bekendmaking aanvraag om vergunning voor werkzaamheden in een oppervlaktewaterlichaam A nabij Hellerweg 16 te Putten

DePuttengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Bekendmaking aanvraag om vergunning voor werkzaamheden in een oppervlaktewaterlichaam A nabij Hellerweg 16 te Putten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Waterschap Vallei en Veluwe heeft op 22 februari 2024 een aanvraag ontvangen om een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit voor het aanleggen van een dam met duiker in een oppervlaktewaterlichaam A nabij Hellerweg 16 te Putten. Het waterschap heeft de aanvraag geregistreerd onder zaaknummer Z2024-02-0317. Op een later moment zal het waterschap een besluit nemen op de aanvraag. Dit besluit zal bekend worden gemaakt en er zal een mogelijkheid zijn om de stukken in te zien en om bezwaar te maken als u het niet eens bent met het besluit. PrivacyWaterschap Vallei en Veluwe gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Wij houden ons daarbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens door het waterschap kunt u vinden in onze privacyverklaring, deze vindt u op Privacyverklaring Waterschap Vallei en Veluwe.VragenVoor meer informatie over de aanvraag kunt u contact opnemen met mevrouw R. ten Veen (vergunningverlener) via telefoonnummer: 31623610675Voor procedurele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw E. Van Bokhorst (juridisch-administratief medewerker) via telefoonnummer: 06 21 16 48 57Waterschap Vallei en VeluweApeldoornDatum bekendmaking: 27-02-2024Het nummer van de aanvraag is Z2024-02-0317

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/wsb/2024.

Dit artikel verscheen op dePuttengids.nl op 28-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Putten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie dePuttengids.nl
Redactie dePuttengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Putten
  2. wsb-2024-3359

Gerelateerde berichten