Zinus - Bureau voor oudercommunicatie‎

Zinus - Bureau voor oudercommunicatie‎ is een Softwarebedrijf gelegen aan Midden Engweg 21 in Putten.

Meer informatie over Zinus - Bureau voor oudercommunicatie‎ in Putten

Onderwijskwaliteit kan niet worden beoordeeld met cijfers, maar heeft wel een gezicht. In plaats van cijfers kunnen ouders objectief aangeven wat zij waarnemen, gebaseerd op feiten in plaats van meningen. Zinus Kwaliteit combineert kwalitatief en kwantitatief onderzoek om een betere evaluatie van kwaliteit in het onderwijs te bieden. In plaats van anonieme respondenten, kenmerkt Zinus Kwaliteit zich door een open dialoog met ouders. Hierdoor kunnen ouders betrokken worden bij beleidskeuzes en kunnen zij een gefundeerde bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de onderwijskwaliteit. Zinus Kwaliteit zorgt voor voldoende respondenten en neemt de organisatie en administratie van kwaliteitsonderzoeken uit handen. Hierdoor kan er continu geëvalueerd worden en kan er snel bijgestuurd worden. Organisaties kunnen zelf bepalen welke ambities zij met ouders willen evalueren, gebaseerd op inspectie-eisen. Tevredenheidsonderzoeken leveren niet altijd het gewenste resultaat op, daarom biedt Zinus Kwaliteit een alternatief. Het gratis ebook legt uit waarom tevredenheid niet hetzelfde is als kwaliteit.

Wil je weten wat Zinus - Bureau voor oudercommunicatie‎ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zinus - Bureau voor oudercommunicatie‎ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zinus - Bureau voor oudercommunicatie‎? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zinus - Bureau voor oudercommunicatie‎ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Zinus - Bureau voor oudercommunicatie‎ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zinus – Bureau voor oudercommunicatie‎

Bezoekers bekeken ook